Dentsolution AS er et dynamisk og fremtidsrettet selskap som formidler og importerer tannteknikk fra Kina. Dentsolution’s «kongstanke» er å formidle høy kvalitet til lave priser. Vi forsøker hele tiden å gjøre alt litt bedre, litt enklere og mere kostnadseffektivt. Våre kunder skal oppleve at tanntekniske arbeider levert av oss tilfredsstiller ønsker i henhold til pris, service og kvalitet.

Som agent og formidler er vår hovedoppgave å sørge for god arbeidsflyt mellom tannlege og laboratoriet i Kina. Vi er ansvarlig for kommunikasjonen og har ansvaret for at det ferdige produktet er i henhold til tannlegens spesifikasjoner. Alle ferdige arbeider som sendes fra Dentsolution er kvalitetssikret av autoriserte tannteknikere.

Våre verdier

  • Jakten på teknologi og innovasjon
  • Gi utmerket kundeservice
  • Forpliktelse til høy kvalitet og konkurransedyktige priser
  • Rask leveringstid på alle våre produkter

Laboratoriet i Kina

"Den enkle tanken bak god kvalitet er at dårlig kvalitet er dyrt"

Vår leverandør er i tråd med vår kvalitetspolitikk, ISO 9001 og ISO 13485-sertifisert og benytter kun CE-merkede materialer i produksjonen.

Leverandøren uttaler:

Sosial kultur

"Vi skal være en arbeidsgiver som verdsetter mangfoldet og skal respektere forskjellene mellom ansatte. Vår arbeidsstyrke skal være engasjerte medarbeider med fokus på å tilby tannteknikk i verdensklasse. Vårt laboratorium skal rekruttere, utvikle og forfremme våre teknikere. Våre ansatte skal ha et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønn og variasjon i arbeidet."

Vår kunnskap

"Våre tannteknikere skal være oppdatert på den nyeste utviklingen i bransjen. Vi gir våre medarbeidere opplæring og kurs for å utvikle deres ferdigheter. Disse inkluderer studiegrupper, egne seminarer og sertifiserte kurs fra våre materialleverandører."

"Vår organisasjon forplikter seg til å ta imot studenter mens de er under utdanning. Vi tilbyr derfor studenter praksisplasser for at de skal kunne praktisere tannteknikk ved siden av teoriopplæring."

Introduksjonstilbud
Har du mottatt flaskepost?
Dentsolution har sendt ut drikkeflasker med introduksjonstilbud på tannteknikk.
Har du ikke mottatt flaskepost?
Digitale avtrykk
Vi mottar filer fra de fleste intraorale skannere
Hele arbeidsflyten av dentale restaureringer kan fremstilles ved hjelp av digital teknologi. Det er selvfølgelig noen begrensninger, men teknologien er under stadig utvikling
– digitalt er fremtiden!
Eget bud
Vi tilbyr gratis budtjeneste
Dentsolution henter og leverer arbeider i Oslo og follo med vår elektriske budbil
– vi fokuserer på miljøvennlig transport!
Man-Fre 09-16
Nyttige Tips
Finn svar på vanlige problemstillinger innen protetikken
OrdreOnline
Din digitale Ordreblokk på nett
Mål
Vårt overordnede mål er
– fornøyde kunder
Advarsel
Våre priser er skremmende lave.
Leveringstid
Vi jobber hele tiden for raske og
punktlige leveranser
Vi matcher prisen
Alle våre kunder har PrisGaranti!
Vi matcher priser på tannteknikk. Får du rimeligere tannteknikk hos andre norske leverandører, matcher vi prisen – enkelt og greit!
Rabatert tannteknikk
Samle dine ordrer hos oss
Vi setter selvfølgelig pris på lojale kunder og ønsker derfor at lojalitet skal belønnes. Dentsolution har innført et bonussystem som gir rabatt på våre allerede lave priser.
Vervekampanje
Er du fornøyd med våre tjenester?
Verv en kollega til Dentsolution og motta fordeler. Vi belønner våre «ambassadører» med en gratis 10pk med nitril engangshansker i valgfri størrelse. Den som blir vervet mottar vårt introduksjonstilbud