Home > Våre tjenester > Levering

Våre tjenester

Levering

Vi tilbyr våre kunder gratis henting og levering uavhengig av lokasjon.

For å tilby våre kunder en rask levering har Dentsolution to forsendelser i uken, tirsdag og fredag.

Leveringstiden for tirsdags forsendelsen er 9 dager for kunder i Oslo og 10 dager for postkunder.
Leveringstiden for fredags forsendelsen er 11 dager for kunder i Oslo og 12 dager for postkunder.

Leveringstiden er basert på normal produksjon og at det ikke er noen forsinkelser som oppstår fra faktorer utenfor vår kontroll. I enkelte tilfeller kan det ta lengre tid enn angitt, spesielt hvis det er tekniske spørsmål fra våre tannteknikere eller komplekse arbeider. Vi holder deg hele tiden oppdatert dersom det skulle oppstå en uventet forsinkelse.

For postkunder er det lurt å sette av minimum 16 dager fra arbeidet blir postlagt. 

 

Budkunder, for klinikker i Oslo og Follo

Dentsolution tilbyr gratis budtjeneste for henting og levering av arbeider. Vi henter og leverer arbeider på klinikken, hver tirsdag og fredag.

 

Postkunder, for klinikker i resten av landet

Dentsolution tilbyr gratis forsendelse for levering til oss og utlevering av ferdige arbeider fra oss.

Levering til Dentsolution

Vår standard leveringsmetode er med Bring’s « Retur pakke i Postkassen». Klinikken pakker arbeidet forsvarlig og limer på retur etiketten, før pakken leveres på Post i butikk eller Postkontor. Leveringen er sporbar og leveringstiden er ca. 2 virkedager.

Vi tilbyr også ferdigutfylte svarsendingsetiketter fra Bring. Denne må printes ut og limes på pakken før den leveres på Post i butikk eller Postkontor. Leveringen er ikke sporbar og leveringstiden er 3-4 virkedager. 

Utlevering fra Dentsolution

Vår standard utleveringsmetode er med Bring’s «Pakke i Postkassen». Pakken sendes som vanlig brevpost og postbudet leverer pakken i klinikkens postkasse. Utleveringen er sporbar og leveringstiden er ca. 2 virkedager.
 
Vi tilbyr også leveranse til din dør med Bring’s «Ekspress neste dag». Pakken blir levert direkte til din klinikk med bud, og utlevering er neste arbeidsdag innen klokken 09:00. (Bring’s kjerneområder). Tjenesten koster fra 450,- kroner pr. sending og er sporbar.